torstai 18. huhtikuuta 2013

FFL: Lämmin pestokanasalaatti

Tässä nopeahkotekoinen lounasvaihtoehto:

- maustamattomia kanasuikaleita (aina paljon parempi kuin marinoidut, ei mitään ylimääräistä)
- broilerimaustetta
- valmista vihreätä pestoa
- tomaattia
- kurkkua
- salaattia (tummalehtistä )
- majoneesia

Paista kanasuikaleet ja mausta broilerimausteella. Paloittele tomaatit ja kurkut, revi salaatti. Käytä aina kun mahdollista, niin luomulaatuisia ainesosia. Sekoita broilerisuikaleet ja salaatti keskenään. Heitä sekoon valmista pestoa purkista (paras vaihtoehto esm: Sunita Organic Pesto Genevese) ja viimeistele ripauksella majoneesia (esm Plamilin kananmunaton luomumajoneesi). Voilá !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti